Aramak istediğiniz kelimeyi yazınız..
Ara ..

Organizma kirlenmesinin 7 aşaması

3 Kasım 2016

İnsan organizmasında toksinlerle kirlenme süreci yedi aşamadan geçerek meydana gelmekte ve bu esnada da binlerce rahatsızlık ortaya çıkmaktadır.

BİRİNCİ AŞAMA
Dış görünüş itibariyle sağlıklı olan insan genel bir yorgunluk hisseder. Bu yorgunluk sinir kanallarında toksin oluşmaya başladığını gösteren bir işarettir ve sonunda boyun omurlarında rahatsızlığa yol açar.

İKİNCİ AŞAMA
Genel yorgunluğun yanı sıra baş ağrısı, eklem ve kaslarda hissedilen ağrılar ortaya çıkmaya başlar. Bu aşamada herhangi bir ağrı hissedilmesi zorunlu değildir ve ağrı hissedilmeyebilir. Bunun yerine insanın çok fazla tatlı ve yağ tüketmeye başlaması görülür. Başka bir deyiş ile, kişi kendine uygun olmayan, fazla miktarda gıda tüketmeye başlar. Bu toksinlerin sizi etkilediğini gösteren bir alarm zilidir.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA
Kişi değişik alerjik reaksiyonlar göstermeye başlar. Bu organizmanın doğal yollardan vücuttaki bu toksinleri dışarı atma çabasıdır. Alerjiye yol açan etkiler çok değişik olabilir: çiçek ve bitki polenleri, top, yün ve hayvansal elyaf, gıda, tıbbi ilaçlar vb. Esas sorumlu olan bu maddeler değildir. Esas sorumlu toksinlerdir.

Vücuttaki toksin oranı organizma tarafından kabul edilmeyecek orana yükseldiği zaman; insanda zamanla astıma dönüşen öksürük, solunum yollarında balgam ve sıvı oluşması ve deride değişiklikler yani, gözle görülen olumsuz sinyaller ortaya çıkar. Bunlar psoriasiz, ekzema ve şeker hastalığı olarak görülebilir. Bunların ortaya çıkması yanlış beslenmeye işaret etmektedir. Yani aşırı miktarda et, yumurta ve hamur ürününün tüketimini göstermektedir.

Üçüncü aşamanın çocuklarda görülen işaretlerinden biri uyurken gece idrarı tutamamadır. Bu durumda çocuğun beslenme alışkanlığının gözden geçirilmesine önem verilmelidir.

DÖRDÜNCÜ AŞAMA
Kirlenmenin sonucu olarak şu hastalıklar ortaya çıkar: kistler, fibromiyomlar, damar tıkanıklıkları, tümörler vb. Bunların yanı sıra vücutda yağ kirlenmeye başlar ve şişmanlığa yol açar.

İnsan vücudunda papillom oluşması, insanın kalın bağırsağının her hangi bir yerinde polip oluştuğuna işaret etmektedir. Mesela, ‘et kirpiği’ (kirpiğe benzer deri parçacığın oluşması) insanın yüzünde ise kalın bağırsağın üst sağ tarafında polip oluşmasına işaret eder. ‘et kirpiğin’ koltuk altında ve göğüste çıkması, kalın bağırsağın alt tarafında polip oluşmasına ve ‘et kirpiğin’ vücudun alt kısımlarında çıkması midede polip oluştuğuna işaret eder.

BEŞİNCİ AŞAMA
Bu aşamanın belirtileri vücut dokusunun deformasyonuna yol açan hastalıkların görülmeye başlanması olup, romatizma ve poliatrittir. Bu durumda organizmanın kimyasalları kötü hazmetmesinin sonucu olarak çıkan idrar asidi eklem ve kaslarda toplanmaya başlar.

ALTINCI AŞAMA
Organizmanın toksin tuttuğunun bir belirtisi olarak sinir hatlarında bio-kimyasal atıklar toplanmaya başlar. Bu durumdan dolayı sinir hatları işlevlerini yerine getiremez olur ve bu hatlar üzerinden sinyaller gidemez. Sonuç olarak Parkinson hastalığı , MS (multipl skleroz) ve felç meydana gelmektedir.

YEDİNCİ AŞAMA
Bu organizmanın toksin tutmasının sonuncu aşamasıdır. Bu aşamada iyileşmesi mümkün olmayan ve hücrelerin dağılımına sebep olan hastalıklar ile kanser gelişir.

Kanser vücudun kanser hücrelerine karşı direnme seviyesinin sıfır olduğu durumdur. Yani kanser hücreleri hiçbir engelle karşılaşmadan gelişebilmektedirler.

Posted in Bilgi Bankası